Oldaltérképoldaltérkép
+36 94 900 025 | H-P 08:00-17:00 | EnglishEnglish | E-maile-mail | Képernyő megosztása, távsegítséghez program letöltése.Távsegítség
RSS RSS: számlázás, házipénztár, iktatás, online számla

Hírek
Bejövő számlák automata lekérése NAV Online Számla rendszeréből

2022-03-01
Adatvédelmi Tájékoztató változása további tárhelyszolgáltató bevonása miatt

2021-07-14
8.1.8 verzió NAV Online 3.0-hoz illesztetéssel, visszamenőleges adatszolgáltatás határideje közeleg

2021-03-26
Frissülő szerződési feltételek és adatvédelemi dokumentumok

2021-02-08
Összes hír és feliratkozás
Gyakori kérdések
Számlázó Program és Házipénztár Program frissítése
Összes gyakori kérdés
Letöltés
Számlázó Program és Házipénztár Program
MOST Ügyvitel
Munkaórák, ingyenes munkaidő nyilvántartó program
Megrendelés
Adja fel rendelését weboldalunkon keresztül!
Névjegy
Ügyfélszolgálat elérhetősége

A fenti kód ügyfélszolgálatunk elérhetőségét tartalmazza.


Távsegítség

Távsegítség program letöltése


Letöltés

Takarékoskodjon idejével és vegye igénybe távsegítség szolgáltatásunkat!

Szoftvereink (számlázó program, házipénztár program, iktató program, ügyvitel és egyéb egyedi fejlesztésű) telepítése és használata egyszerű. Sem a telepítés, sem az üzemeltetés nem igényel az általános felhasználói ismereteken felül komolyabb informatikai ismereteket. Néha előfordul, hogy a számítógép meghibásodása vagy egyéb rossz beállítások miatt olyan állapot alakul ki, melynek megoldásához már alaposabb ismeretek szükségesek. Az ilyen helyzetekben Ön kérheti saját informatikusának segítségét, de interneten keresztül kérhet távsegítséget tőlünk is. Távsegítség szolgáltatásunk nagy mértékben megkönnyíti az Ön számára az esetleges nem várt hibák szakszerű helyreállítását.

Szolgáltatás megrendelése

Ingyenes eset

A szolgáltatás ingyenes ha kérdésére nem tudunk telefonon vagy emailben válaszolni és az kifejezetten a szoftver működésével kapcsolatos, a beállítások és a feladat komplex, összetett. Alapvető funkciók bemutatásához (számla készítés, érvénytelenítés, stb) nem igényelhető ez a szolgáltatás. Ez utóbbiak leírása írásos formátumban és/vagy videón is elérhetőek weboldalunkon. Távsegítség szolgáltatásunk csak és kizárólag szoftvereinkkel szorosan kapcsolatos problémák megoldására vehető igénybe, ennek maximális ideje 15 perc.

Nem ingyenes eset

A szoftver üzemeltetésével kapcsolatos tevékenységek (helyreállítás, telepítés, biztonsági mentés készítése, antivírus beállítása, tűzfal beállítása, stb.) díj ellenében rendelhetőek, mely díj előre díjbekérőnk alapján fizetendő. A díj egyszeri 10.000 Ft + ÁFA a kijelölt feladatra, a maximális idő 1 óra, megrendeléshez kattintson ide.

Működés

Kapcsolat létrehozása

Kollégánk látni fogja az Ön képernyőjét, ezért a kapcsolat létrehozása előtt zárjon be minden olyan más programot amelyre nincs szükség, illetve nem szeretné, hogy azt kollégánk láthassa.

Kapcsolat bontása

Munkatársunk a munka befejeztével bontja a kapcsolatot az Ön számítógépével, de ezt természetesen Ön is bármikor megteheti. Újra csak és kizárólag az Ön ismételt kérésére és kezdeméyezésére tud munkatársunk bejelentkezni.


Termékek


Szolgáltatások


Kapcsolat


Megrendelés§ Jogi nyilatkozatok
ProgramTECH Kft. | H9700 Szombathely, Százhold utca 20. | +36 94 900-025