Oldaltérképoldaltérkép
+36 94 900 025 | H-P 08:00-17:00 | EnglishEnglish | DeutschDeutsch | E-maile-mail | Képernyő megosztása, távsegítséghez program letöltése.Távsegítség
RSS RSS: számlázás, házipénztár, iktatás, online számla

Hírek
NAV 2.0, 2020.07.01-től érvényes megfelelés

2020-06-27
NAV levél az online adatszolgáltatással kapcsolatos hibákról.

2020-02-11
ProgramTECH MOST 2.4.0 új funkciókkal és Telefon Modullal

2019-09-27
Cserélje le a régi számlázó programját korszerű ProgramTECH MOST-ra ingyenes távsegítséggel!

2019-09-27
Összes hír és feliratkozás
Gyakori kérdések
Számlázó Program és Házipénztár Program frissítése
Összes gyakori kérdés
Letöltés
Számlázó Program és Házipénztár Program
Ingyenes kintlévőség figyelő modul a fenti számlázóhoz
MOST Ügyvitel
Munkaórák, ingyenes munkaidő nyilvántartó program
Megrendelés
Adja fel rendelését weboldalunkon keresztül!
Névjegy
Ügyfélszolgálat elérhetősége

A fenti kód ügyfélszolgálatunk elérhetőségét tartalmazza.


ProgramTECH hírlevél

Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk a számítógépes számlázással kapcsolatos eseményekről, illetve a ProgramTECH Számlázó Program és Házipénztár programmal kapcsolatos fejlesztésekről.

Első példány és második példány feltüntetése a számlákon

Kedves Ügyfelünk,

a következő újdonságokkal bővült a ProgramTECH Számlázó és Házipénztár Program:

1-Utalásos számla kifizetésének teljesítésekor email küldése az ügyfélnek
A számlázó program kezeli a banki utalásos kifizetett, nem kifizetett és késedelmesen nem kifizetett számlákat. Abban az esetben, amikor egy utalásos számlához tartozó befizetés a bankszámlán megjelenik, akkor célszerű ezt a számlázó programban is rögzíteni. A számlázó program áttekinthető listákat tud megjeleníteni a Bizonylat műveletek menüpontban, ahol pillanatok alatt áttekinthetőek a kintlévőségek.

Az újdonság, hogy számla teljesítettre állításakor a számlázó program lehetőséget biztosít azonnali email üzenet küldésére az ügyfél email címére. Ez az email az ügyfél részére fontos megerősítést jelent, hogy utalása rendben megérkezett, másrész jó alkalom a rákérdezésre az igénybe vett szolgáltatás vagy termék használatával kapcsolatos tapasztalatokra.

2-Számlák kifizetés teljesítésének folyamatos figyelése
Ez nem új termék -de kevesen tudják, hogy a ProgramTECH Számlázó Programhoz letölthető egy kiegészítés, amelynek telepítésével a számlák fizetési határidejének és esetleges késedelmes kifizetések követésére nem szükséges minden nap belépni a számlázó programba és ezt ellenőrizni. Ez a segédprogram folyamatosan figyeli Ön helyett a számlák kifizetéseit, fizetési határidőket. Ha késedelmes számla van a rendszerben, akkor felugró ablakban is figyelmeztetést jelenít meg. A kintlévőség figyelő programmal kapcsolatban további információ itt:
Kintlévőség figyelő segédprogram

3-Időszaki számla összesítőn plusz információ
A Bizonylat műveletek menüpontban Lista nyomtat funkció bővült. Az időszaki számlaösszesítőn alul megjelenik egy plusz információ, amely tartalmazza az időszak alatt érkezett befizetések mindösszesen értékét.

4-Hálózatos fájl elérés módosítása
Hálózatos beállítás esetén eddig csak meghajtó betűjellel csatlakoztatott tárhelyhez volt kapcsolható a program. Például F:\\SZAMLAZO\\szamlazo.mdb. Mostantól működik a \\\\SZERVER\\SZAMLAZO\\szamlazo.mdb beállítás is.

5-Első példány és második példány feltüntetése számlán
Korábbi jogszabályok egyértelműen kötelezővé tették, hogy a számlákon fel kell tüntetni azok készült mindösszesen példányszámát és az adott példány sorszámát, például így: Ez a számla 2 példányban készült, ez a(z) 1-példány /eredeti. Ezt a szöveget a ma hatályos jogszabályok értelmében nem kötelező feltüntetni. Ugyanakkor ezen információ feltüntetése véleményünk szerint a mindennapokban rendkívül praktikus, hiszen ha egy eredeti első példány jelöléssel ellátott számla kerül a kezünkbe, akkor biztosan tudható, hogy ez a számla az ügyfél példánya és az ügyfél még nem kapta meg. Ezért a példányszám szöveg megjelenítését beállíthatóvá tettük a Fájl / Beállítások / Egyebek menüpont alatt, alapértelmezésben be van kapcsolva.

Az 1-es és a 4-es pont a Számlázó Program hálózatos /2-csomag és a Számlázó program+h.pénztár /3-csomagra vonatkoznak. Ha Ön Számlázó Program egygépes /1-csomaggal rendelkezik, akkor a bővítéssel kapcsolatos rendelését itt adhatja fel:
Megrendelés - magasabb csomagra váltás

Az új program verziószáma 7.2.3.

Kelt: 2012-04-26


Termékek


Szolgáltatások


Kapcsolat


Megrendelés§ Jogi nyilatkozat (ÁSZF)
ProgramTECH Kft. | H9700 Szombathely, Százhold utca 20. | +36 94 900-025