Oldaltérképoldaltérkép
+36 94 900 025 | H-P 08:00-17:00 | EnglishEnglish | DeutschDeutsch | E-maile-mail | Képernyő megosztása, távsegítséghez program letöltése.Távsegítség
RSS RSS: számlázás, házipénztár, iktatás, online számla

Hírek
Adatvédelmi Tájékoztató változása további tárhelyszolgáltató bevonása miatt

2021-07-14
8.1.8 verzió NAV Online 3.0-hoz illesztetéssel, visszamenőleges adatszolgáltatás határideje közeleg

2021-03-26
Frissülő szerződési feltételek és adatvédelemi dokumentumok

2021-02-08
NAV Online Számla 3.0

2021-01-04
Összes hír és feliratkozás
Gyakori kérdések
Számlázó Program és Házipénztár Program frissítése
Összes gyakori kérdés
Letöltés
Számlázó Program és Házipénztár Program
Ingyenes kintlévőség figyelő modul a fenti számlázóhoz
MOST Ügyvitel
Munkaórák, ingyenes munkaidő nyilvántartó program
Megrendelés
Adja fel rendelését weboldalunkon keresztül!
Névjegy
Ügyfélszolgálat elérhetősége

A fenti kód ügyfélszolgálatunk elérhetőségét tartalmazza.


ProgramTECH hírlevél

Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk a számítógépes számlázással kapcsolatos eseményekről, illetve a ProgramTECH Számlázó Program és Házipénztár programmal kapcsolatos fejlesztésekről.

Gyors számlázás vonalkódok segítségével.

Tisztelt Ügyfelünk!

A vonalkód technika több évtizedes múlttal rendelkezik, elterjedt, kiforrott technológia, a szükséges eszközök pedig olcsóak, mégis alig akad olyan kisvállalkozás ahol -az egyébként jelen lévő, vonalkódokat használnák.

A ProgramTECH Számlázó és Házipénztár Program alkalmas a vonalkódok kezelésére, gyakorlatilag a billentyűzet érintése nélkül felviheti a számlára a tételeket!

Mire van Önnek szüksége ha vonalkódokat használni szeretné?

1-Vonalkód címkére
Ha Ön szerencsés, akkor a vállalkozásában megjelenő termékek mind rendelkeznek vonalkóddal. Ha a termékeken nincs vonalkód, akkor szüksége van vonalkód nyomtatóra és ahhoz megfelelő szoftverre. Ennek típusa nagy mértékben függ a felhasználás jellegétől, környezettől, darabszámtól, mennyiségtől, ezért ebben a hírlevélben ezt nem tudjuk kifejteni.

2-Vonalkódolvasóra
A vonalkódok egy karaktersorozatot tartalmaznak, amit a vonalkód olvasó felismer és továbbítja azt a számítógép felé. Létezik vezetékes és vezeték nélküli vonalkód olvasó. Továbbá a leolvasást segítő fény tekintetében LED-es és lézeres típusok kaphatók. A LED-es olvasók általában az olcsóbbak, és az esetek döntő többségében el is látják feladatukat. A kiválasztás során még figyelembe kell venni az olvasandó vonalkód típusát (EAN, CODE128, stb), de gyakorlatilag minden vonalkód olvasó olvassa az elterjedt vonalkód típusokat. Önnek -ha ProgramTECH számlázóhoz szeretné használni a vonalkód olvasót, akkor USB vagy PS2 csatlakozású vonalkód olvasóra van szüksége.

3-Megfelelelő szoftverre
A számlázó programot úgy módosítottuk, hogy az teljes mértékben kiszolgálja a gyors bizonylat készítést vonalkódok segítségével. Első lépésben a Tétel és készlet adatok menüben minden termékhez meg kell adni annak vonalkódját. Ez a tétel felvitelekor vagy később annak módosításával tehető meg. A Vonalkód mezőbe a vonalkódot az olvasóval kell beolvasni.
Számla vagy szállítólevél írásakor a fejléc adatok megadása után a Termék keresés ikonra kattintva (vagy az F5 gyorsbillentyűvel) hívható a termékkiválasztó ablak. Válassza a Vonalkód opciót, majd olvassa be a termék vonalkódját. Ha a vonalkód ismert, akkor a termék kiválasztása és számlához adása azonnal megtörténik a Tétel és készlet adatokban megadott árral. A tételek felrögzítése ezután folyamatosan, a billentyűzet érintése nélkül történik. A működés hasonló az áruházakban látható pénztárgépekéhez.

A fenti kiegészítések a Számlázó Program és Házipénztár Program 7.6.2-es változatában érhető el.

Kérdései tekintetében szívesen állunk rendelkezésére!

Kelt: 2011-01-23


Termékek


Szolgáltatások


Kapcsolat


Megrendelés§ Jogi nyilatkozatok
ProgramTECH Kft. | H9700 Szombathely, Százhold utca 20. | +36 94 900-025
Az oldal sütiket használ, az oldal böngészésével Ön elfogadja ezt.RendbenRészletek