Oldaltérképoldaltérkép
+36 94 900 025 | H-P 08:00-17:00 | EnglishEnglish | DeutschDeutsch | E-maile-mail | Képernyő megosztása, távsegítséghez program letöltése.Távsegítség
RSS RSS: számlázás, házipénztár, iktatás, online számla

Hírek
NAV 2.0, 2020.07.01-től érvényes megfelelés

2020-06-27
NAV levél az online adatszolgáltatással kapcsolatos hibákról.

2020-02-11
ProgramTECH MOST 2.4.0 új funkciókkal és Telefon Modullal

2019-09-27
Cserélje le a régi számlázó programját korszerű ProgramTECH MOST-ra ingyenes távsegítséggel!

2019-09-27
Összes hír és feliratkozás
Gyakori kérdések
Számlázó Program és Házipénztár Program frissítése
Összes gyakori kérdés
Letöltés
Számlázó Program és Házipénztár Program
Ingyenes kintlévőség figyelő modul a fenti számlázóhoz
MOST Ügyvitel
Munkaórák, ingyenes munkaidő nyilvántartó program
Megrendelés
Adja fel rendelését weboldalunkon keresztül!
Névjegy
Ügyfélszolgálat elérhetősége

A fenti kód ügyfélszolgálatunk elérhetőségét tartalmazza.


ProgramTECH hírlevél

Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk a számítógépes számlázással kapcsolatos eseményekről, illetve a ProgramTECH Számlázó Program és Házipénztár programmal kapcsolatos fejlesztésekről.

Grafikonos kimutatások és egyéb kiegészítések a ProgramTECH számlázóban.

Tisztelt Ügyfelünk,

visszajelzések alapján elkészült a Számlázó Program és Házipénztár Program 7.5.8-as változata.

A legtöbbet kért és elkészült kiegészítések:
-A kinyomtatott számlán, szállítólevélen és díjbekérőn legyen feltüntetve a programba bejelentkezett személy neve, mint bizonylat kiállító. A bizonylatot rögzítő személy neve alul az aláírásoknál jelenik meg. Ezen módosítás következménye, hogy a Bizonylat műveletek menüpontban is megjelenik a bizonylat készítőjének a neve, illetve szűréseket is lehet végezni vele.

Fontos: mivel felhasználói név és jelszó bekérése csak a hálózatos verzióban érhető el, ezért ez a funkció is csak a kettes vagy annál magasabb csomagokban működik. Ha Ön érvényes egyes csomaggal rendelkezik, akkor a bővítés díja 4.000 Ft + ÁFA.

-Sok számla készítése esetén minden plusz kattintás vagy billentyűleütés számít. A gyorsítás érdekében két kiegészítés készült:
1. Bizonylat (számla, szállítólevél, díjbekérő) írásakor ha megadta a tétel nevét, mennyiségét, vagy árát, akkor nem szükséges a zöld + gombra kattintani, hanem elegendő leütni az Enter billentyűt. Hatására a tétel felkerül a számlára. Ez a funkció különösen vonalkód olvasóval történő együttes használat esetén segít sokat.
2. Bizonylat nyomtatása végén lehetőség van azonnali új bizonylat kezdésére. Ehhez a nyomtatás befejezését jelző ablakban az Új bizonylat készítése linkre kell csak kattintani.

-Kimutatások készíthetőek egy kattintással a legjobb ügyfelekről és tételekről. A legjobb ügyfelek megtekintéséhez a Bizonylat műveletek ablakban alul, a Legjobbak gombra kell kattintani. A legjobb tételek megjelenítéséhez a Bizonylatok tételeinek megtekintése ablakban, szintén alul, a Legjobb tételek gombra. A megjelenő grafikonok így néznek ki:
Számlázó Program és Házipénztár Program grafikonok
Számlázó Program és Házipénztár Program grafikonok


-Bizonylat műveletek menüpontban lehetővé tettük egy kattintással az egy hónappal előre illetve hátra navigálást. Az erre szolgáló linkek a dátum szűrés blokkban vannak elhelyezve.

-Bizonylatok készítésekor a Számlázó Program és Házipénztár Programban beállított EUR (vagy bármilyen pénznem) árfolyamok listázása a Bizonylat műveletek menüpontban.

-Táblázatok exportálásánál (NEM az adatmentésről van szó) eddig a program tabulátorral tagolt szöveges fájlhoz a txt kiterjesztést csatolta, mert az MS Excel 2000 ezt várta. Ugyanakkor ez más táblázatkezelők esetében (és az újabb MS Excel esetében is) nem megfelelően működik, ezért mostantól csv kiterjesztést használ a program adatok exportálásához. Exportálás végén a megjelenő dialógusban lehetőség van a fájl azonnali megnyitására is. Az adatexport gombok eddig a táblázatok alatt jelentek meg, mostantól erre a Fájl menüpont alatt található Táblázat adatait fájlba menüpont szolgál.

Az új program használatbavételéhez a Fájl / Új verzió ellenőrzése és frissítés menüpontot kell futtatni.

Kelt: 2010-10-14


Termékek


Szolgáltatások


Kapcsolat


Megrendelés§ Jogi nyilatkozat (ÁSZF)
ProgramTECH Kft. | H9700 Szombathely, Százhold utca 20. | +36 94 900-025