Oldaltérképoldaltérkép
+36 94 900 025 | H-P 08:00-17:00 | EnglishEnglish | DeutschDeutsch | E-maile-mail | Képernyő megosztása, távsegítséghez program letöltése.Távsegítség
RSS RSS: számlázás, házipénztár, iktatás, online számla

Hírek
Adatvédelmi Tájékoztató változása további tárhelyszolgáltató bevonása miatt

2021-07-14
8.1.8 verzió NAV Online 3.0-hoz illesztetéssel, visszamenőleges adatszolgáltatás határideje közeleg

2021-03-26
Frissülő szerződési feltételek és adatvédelemi dokumentumok

2021-02-08
NAV Online Számla 3.0

2021-01-04
Összes hír és feliratkozás
Gyakori kérdések
Számlázó Program és Házipénztár Program frissítése
Összes gyakori kérdés
Letöltés
Számlázó Program és Házipénztár Program
Ingyenes kintlévőség figyelő modul a fenti számlázóhoz
MOST Ügyvitel
Munkaórák, ingyenes munkaidő nyilvántartó program
Megrendelés
Adja fel rendelését weboldalunkon keresztül!
Névjegy
Ügyfélszolgálat elérhetősége

A fenti kód ügyfélszolgálatunk elérhetőségét tartalmazza.


ProgramTECH hírlevél

Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk a számítógépes számlázással kapcsolatos eseményekről, illetve a ProgramTECH Számlázó Program és Házipénztár programmal kapcsolatos fejlesztésekről.

Évvégével kapcsolatos teendők a számlázó és házipénztár programmal, számla nyomtatás olasz nyelven is!

Tisztelt Ügyfelünk!

Ebben a hírlevélben a ProgramTECH Számlázó és Házipénztár Programmal kapcsolatos újdonságokról, illetve az évvégével kapcsolatos teendőkről olvashat.

1.) Változások a programban:
-Díjbekérő (proforma), szállítólevél és számla nyomtatása olasz nyelven is. A program most már öt nyelven tudja a felsorolt bizonylatokat.
-Abban az esetben ha szállítólevélről készül számla, akkor a tételek mellett nem csak a szállítólevél száma jelenik meg ezentúl, hanem a szállítólevél dátuma is.
-RLB adatátadáshoz megadható az ügyfélkód az ügyféltörzsben, amivel az RLB oldalon már azonosítva van az ügyfél.
-Gyakran előfordult, hogy a számla nyomtatása a hibás nyomtató beállítások miatt nem sikerült. Ezért kiegészítettük a programot, hogy nyomtatás előtt mindig ellenőrizze a kapcsolódó beállításokat és csak akkor nyomtasson, ha a beállítások várhatóan megfelelőek. Az elveszett, nem kinyomtatódott számlákkal kapcsolatos teendőkről itt olvashat:
http://www.programtech.hu/index.php?menu=szamlazo_gyik

Frissítés módja az új verzióra:
www.programtech.hu/index.php?menu=szamlazo_frissites

2.) Teendők az évvégével kapcsolatban:
A Számlázó Program és Házipénztár Program semmilyen az évvégéhez köthető extra karbantartást vagy egyéb tevékenységet nem igényel. A számlák sorszámozása alapbeállítás esetén folyamatos. Ha ez mégsem megfelelő, akkor 2010-ben az első számla kiállítása előtt a Fájl / Beállítások / Egyebek menüben bekapcsolható, hogy a számlasorszám tartalmazza az évet és minden évben 1-ről induljon. A számla szigorú számadású ezért a sorszámokat megfelelően dokumentálni kell!

3.) Webáruházzal kapcsolatos információ:
Ahogy februári és júliusi hírlevelünkben is olvashatták, a Számlázó Program és Házipénztár Program 2-es csomagja rendelkezik egy, elsősorban a webáruházak életét megkönnyítő funkcióval, az automatikus adatátvétellel. E funkció segítségével a webáruházak hosszadalmas számlázási munkája csökken le egy gombnyomásra, hiszen a számla adatok automatikusan kerülnek át az áruházból a számlázó programba.
Most egy újabb kereskedelmi alkalmazás, a Viltor Webáruház Rendszer ismerte fel a funkció előnyét és valósította meg az adatátvétel lehetőségét. A http://www.viltor.hu weboldalon Ön könnyedén, pár perc alatt megnyithatja webáruházát, amely aztán a leadott rendelésekről automatikusan készít számla export adatokat a Számlázó Program és Házipénztár Program részére.

4.) Váltás magasabb csomagra
Ha Önnek már van egy ProgramTECH Számlázó Program és Házipénztár Program a tulajdonában, akkor a csomagváltáshoz csak a különbözetet kell kifizetnie. Ha Ön az alapszoftverrel rendelkezik, akkor a hálózatos program ára 4.000 Ft + ÁFA, a házipénztár modul ára pedig 10.000 Ft + ÁFA. Megrendelés feladása a bővítésekre ezen a linken lehetséges:
http://www.programtech.hu/index.php?menu=megrendeles

Kérdés esetén továbbra is állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Kelt: 2009-12-10


Termékek


Szolgáltatások


Kapcsolat


Megrendelés§ Jogi nyilatkozatok
ProgramTECH Kft. | H9700 Szombathely, Százhold utca 20. | +36 94 900-025
Az oldal sütiket használ, az oldal böngészésével Ön elfogadja ezt.RendbenRészletek