Kérjen ingyenes szoftverbemutatót és kapjon választ kérdéseire azonnal.  

Távsegítség

Bemutató kérése

Elérhetőség

+36 94 900 025 | H-P 08:00-17:00 | E-maile-mail | Képernyő megosztása, távsegítséghez program letöltése.Távsegítség

Kiterjesztett gyártói felelősségi rendszer: EPR

Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk a számítógépes számlázással kapcsolatos eseményekről, illetve a ProgramTECH Számlázó Program és Házipénztár programmal kapcsolatos fejlesztésekről.

Telefonon és e-mailben is számos érdeklődést kaptunk arra vonatkozóan, hogy számlázási rendszerünk hogyan nyújt segítséget a kiterjesztett gyártói felelősségi rendszerhez, azaz az EPR-hez kapcsolódó adatszolgáltatásban.

A ProgramTECH MOST szoftverünk kiválóan alkalmas az ilyen jellegű adatgyűjtésekre és kimutatások elkészítésére. Ebben az esetben a "Tétel összekapcsolási listák" a kulcselem a megoldásban.

A folyamatot egy példán keresztül szemléltetjük: feltételezzük, hogy a vállalkozás fagolyókat gyárt. A fagolyók egyesével fóliába csomagoltak, majd kartondobozba kerülnek.

Lépések:
1- A Törzsadatok / Tételek és szolgáltatások menüpontban hozzon létre három tételt:
- Fagolyó (Darab)
- Fólia (Gramm)
- Karton (Gramm)

2- A Törzsadatok / Tétel összekapcsolási listák menüpontban, a Felvitel gombra kattintva állítsa be, hogy egy darab fagolyóhoz mekkora mennyiségű Fólia és Karton tartozik. Ehhez kétszer kell a felvitel gombra kattintani.

3- Ezután a Bizonylat műveletek menüpontban a Beépülők fülön megjelenik a megadott szűrési feltételek alapján az összes felhasznált Fólia és Karton mennyisége.

Ezen lépések segítségével gyakorlatilag automatizáltuk az adatszolgáltatáshoz szükséges adatok előállításának folyamatát.

Természetesen a bevallás elkészítése és a díjtételek kiválasztása továbbra is a felhasználó feladata marad; ezekben a teendőkben sajnos nem tudunk segítséget nyújtani.

Kelt: 2023-06-27


Az oldal sütiket használ, az oldal böngészésével Ön elfogadja ezt.RendbenRészletek

Termékek


Szolgáltatások


Kapcsolat


Megrendelés