oldaltérkép
+36 94 900 025 | English | Deutsch | e-mail | Távsegítség
RSS RSS: számlázás, házipénztár, iktatás, adatmentés

Hírek
Ingyenes vonalkódolvasó alkalmazás ProgramTECH MOST-hoz

2018-05-02
Számlázás 2018-ban

2017-12-21
E-számla készítése a lehető legegyszerűbben!

2017-09-13
Egyszerűsített munkaszerződés és foglalkoztatás bejelentő rendszer.

2017-07-28
Összes hír és feliratkozás
Gyakori kérdések
Számlázó Program és Házipénztár Program frissítése
Összes gyakori kérdés
Letöltés
Számlázó Program és Házipénztár Program
Ingyenes kintlévőség figyelő modul a fenti számlázóhoz
MOST Ügyvitel
Megrendelés
Adja fel rendelését weboldalunkon keresztül!
Névjegy
Ügyfélszolgálat elérhetősége

A fenti kód ügyfélszolgálatunk elérhetőségét tartalmazza.


NAV Online Számla 2018

2018. július 1-től a Számlázó Program és Házipénztár Program és a ProgramTECH MOST ügyviteli rendszer Számlázó Program Modul-ja képes lesz a NAV rendszerei felé a jogszabályban várt adatszolgáltatásnak eleget tenni. A pontos teendőkről időben weboldalunkon, emailben (aktuális tájékoztatás a Hírek rovatban és hírlevélként) és a szoftvereinkbe épített új verzió figyelmeztetéseinken keresztül tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Ipari szoftverek fejlesztése

Karbantartás management szoftver akár többezer berendezéshez. Az összeszerelés során nem feltétlenül szükséges a munkavégzés helyén számítógépes vagy a papír alapú dokumentálás! Mérőállomások vezérlő szoftverei, mérési adatok gyűjtése, vizualizálása.
A megelőző karbantartásokat kezelő szoftver ütemezett és üzemóra alapú karbantartások dokumentálásához. Többezer gyártóberendezés és alkatrészeik fényképes nyilvántartása SAP kapcsolattal. Költségkimutatások gépenként, gyártó egységenként, alkatrészfogyások figyelése Komoly referenciával rendelkezünk lemezmegmunkálás, összeszerelés, alapanyag darabolás és alapanyag beépülés követés területén. A beépített anyagok és azok műbizonylatai visszakereshetőek a félkész vagy késztermék gyártási adatai alapján. Egygépes független mérőállomások építése vagy akár a teljes gyártási folyamatokat átívelő termeléskövető rendszerek építése. A minőségirányítást támogató, ahhoz nélkülözhetetlen adatgyűjtés közvetleül az eszközökről, adatfeldolgozás, adattárházak építése.

Vonalkódok nyomtatása, olvasása, termékjelölés. Lézervágó gépen darabolt termékek naplózása egy a háttérben futó alkalmazással történik.
Termeléskövető, minőségirányítási rendszerek építése során szükséges a termékek jelölése és felismerése, jelöléstechnika. Ezen eszközök kiválasztását és programozását is vállaljuk. Az adatok mennyisége és formátuma gyakran nem teszi lehetővé a kézi adatgyűjtést. Szoftvereink a háttérben futnak, olvassák a CNC fájlok adatait, azokból információt gyűjtenek. Ezek a termelés azonnali vagy a későbbi értékelésében fontos szerepet töltenek be.

Megosztás:


Termékek


Szolgáltatások


Kapcsolat


Megrendelés§ Jogi nyilatkozat (ÁSZF) | Google+ Schmidt Attila
ProgramTECH Kft. | H9700 Szombathely, Százhold utca 20. | +36 94 900-025